Radboud Running Nijmegen

Radboud Running Nijmegen - team 22

Nieuws

Loop-fiets-loop training

Om de teamgeest aan te wakkeren en de loopcondities op te schudden, Op zondag 21 februari willen we om 09.30 uur van start gaan vanaf Atletiekbaan Brakkenstein voor een loop-fiets-loop-training van ca. 25 kilometer.

In deze trainingen zullen vooral de lopers en de fietsers aan de bak moeten, maar de overige teamleden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Zaterdag 16 januari waren we te gast in 's-Hertogenbosch, waar het team van het UWV een Roparun training had georganiseerd. Naast 2 teams van het UWV en van 't Halve Zolenlijntje deed ook een team van Radboud Running Nijmegen mee aan de fraaie training. Voor de middag liepen we richting de Loonse en Drunenseduinen, zo nu en dan door een natte sneeuwbui. Na de middag een hele fraaie route aan de noordkant van 's-Hertogenbosch (Engelen, Bokhoven, Hedikhuizen, Heusden). Aan deze route waren vele huizen voorzien van een poster, waarmee de deelnemende teams succes gewenst werd met deze training. Deze onverwachte steun deed ons erg goed.

12507118 979748988765954 2712263704122614681 n

13 december was weer de eerste loop - fiets training van Team 22 Radboud Running Nijmegen. Via een schitterende route via Berg en Dal een stukje Duitsland, de Ooipolder en via het centrum weer terug naar het startpunt Nijmegen Atletiek. Toch weer 26 km onder onze voeten en banden doorgegaan. Ook Karin was erbij, maar die moch als fotograaf fungeren.

20140609Roparun603

Team Radboud Running Nijmegen heeft ook deze editie succesvol afgesloten. Na een zonnige start om 15:40 uur in Parijs en drukkend warm weer viel er de eerste nacht van 7 op 8 juni een verfrissend buitje. Gelukkig bleef het warm en zowel de lopers en fietsers als de straten waren weer snel droog. Zondag 8 juni was het warm en zonnig. In de vroege ochtend van 9 juni leek het of Nederland de Roparunners met een Hemels vuurwerk wilde verwelkomen. In de buurt van Bergen op Zoom kwam het tot een uitbarsting van regen en hagelstenen als kleine ping-pong-balletjes. Gelukkig had de chauffeur de loper en fietsers op tijd in de bus. Na een kwartiertje was het heftigste gedeelte van de bui voorbij en werd er weer vol goede moed verder gelopen. Het laatste stuk van de etappe van Dintelmonde tot Rotterdam leek het of het team de Coolsingel kon ruiken. Het gemiddelde tempo ging flink omhoog en om 14:15 uur werd de finishmat bij het Wilhelminaplein gepasseerd.
Na een emotionele ontlading met veel geknuffel maakt het totale team zich op voor het laatste stuk over de Erasmusbrug naar de finish op de Coolsingel.
Zoals gewoonlijk was er het feestelijk onthaal op de Coolsingel, zoveel enthousiaste mensen, muziek en de roos van de organisatie maar het belangrijkste is toch het tevreden gevoel om met een fantastisch team een bijdrage te hebben geleverd om projecten te kunnen steunen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker. Zie fotoalbum

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=wjk74fiT_NY{/youtube}  {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=jK6HV2oM45Q&list=UUiKrjX1Fp2eZeyHGxKwqANg{/youtube}20140609Roparun676

 20140531RopaWalk105-2

Met een stralend zonnetje hebben ruim 500 wandelaars de Ropa-wandeltocht gelopen. De eerste startten al om 7:00 uur en waren met een flink wandeltempo om 8:00 al in Beuningen. De wandelaar van de 30 en 40 km wandelden door het buitengebied van Beuningen richting brug over de Waal. De wandelaars van de 20 en 25 km. werden met het pontje naar de overkant van de Waal gebracht. De 10 en 15 km. liepen via de nieuwe brug 'De Oversteek'.
Met een jaarlijks oplopend aantal tevreden wandelaar kan deze sponsoractiviteit in de komende jaren nog verder groeien. We hadden wandelaars uit o.a. Alphen a/d Rijn, Leusden, Zwolle en Uden. Hopelijk heeft iedereen er van genoten. De Ropa-wandeltocht 2014 heeft ruim € 3500,00 opgebracht.

Subcategorieën

Het laatste nieuws van Stichting Running Nijmegen.