Radboud Running Nijmegen

Radboud Running Nijmegen - team 22
Sponsormogelijkheden Running Nijmegen Radboud

Fijn dat u belangstelling toont om ons te steunen.

Radboud Running Nijmegen probeert elk jaar zoveel mogelijk geld over te maken aan de Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Het doel is mensen met kanker een menswaardiger bestaan te geven. Het motto van de Roparun is “leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Aan de deelname aan de Roparun zijn uiteraard kosten verbonden, door deze kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we meer geld overmaken. Naast het op zoek gaan naar sponsoren organiseren we zelf meerdere activiteiten om geld binnen te krijgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat u wat zou kunnen betekenen voor ons. Onderstaand treft u informatie over de mogelijkheden van sponsoring.

Sponsor

U kunt ons steunen met materialen die we nodig hebben om mee te kunnen doen aan de Roparun. Denk hierbij aan flesjes water, sportdrank, brood, bananen, (uitlenen van) Personenbusjes, telefoonkaarten, etc., etc. Een compleet overzicht van de benodigde materialen en boodschappen is voorhanden. Uiteraard zijn financiële giften zeer welkom

Downloads

 

Ook kunt u een bedrag rechtstreeks overmaken op de rekening van Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Deze stichting is CBF gecertificeerd waardoor deze schenking fiscaal aftrekbaar is. Informatie hierover kunt u vinden op www.roparun.nl – steun ons – donateur worden. Vergeet u niet bij de betaling onze naam (Radboud Running Nijmegen) te vermelden.

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties, neem gerust contact met ons op, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.